Kontakta oss

 

Här är vi!

Jessica 
Patrik 
Hella
Camilla

Om oss

Brev från Jessica:

Det var inte mitt mål att starta ett trädgårdsföretag. Jag hade redan min kandidatexamen i ekonomi, mycket erfarenhet inom serviceindustrin och byggt upp ett stadigt familjeliv i Sverige. Valet att studera trädgård var ett sätt för mig att komma ifrån ekorrhjulet. Det passade inte mig att arbeta inne i stan i ett kontorslandskap. Längtan efter att vara nära naturen var stor och jag blev besatt av att läsa om träd, skog & växter. När jag beslutade mig för att studera trädgård var min familj tveksam och mina vänner skrattade åt idén. Det tog allt mod jag hade att hoppa av hjulet och söka till trädgårdsanläggningsutbildningen.

Utbildningen var fantastiskt. Jag lärde mig om växter, köra traktor, tog motorsågkörkort, lärde mig stensättning och massor av annat. Det var tider det och jag gjorde en riktigt bra praktik på Mandelmanns Trädgårdar och Rosenhills Musteri och Trädgård. När jag var färdig med utbildningen hade jag planerat att jobba hos ett skötselföretag men säsongen hade precis slutat. Jag startade då Hillbillies så att jag kunde odla grönsaksplantor till försäljning och rensa lite ogräs tills det blev en ny trädgårdssäsong.

 

Att Hillbillies sedan växte och blev ett starkt företag med många fina kunder är helt fantastiskt. Vi har alltid sökt kunder som ser värdet i bra utfört arbete och som önskar en stark servicekänsla. Nöjda kunder rekommenderar oss till vänner och grannar och med tacksamhet och ödmjukhet har vi byggt ett företag som nu även kan erbjuda arbete till andra människor.

Vi som jobbar på Hillbillies har erfarenhet med anläggning, beskärning, trädgårdsplanering och skötsel. Utbildning är viktigt för oss och även om vi har en bred kunskapsbank i vårt företag, fortsätter vi att utbilda oss inom nya områden i den gröna branschen. ​

Varför namnet Hillbillies? Vi startade företaget med tanken på att vi skulle odla lite, rensa lite, var självständiga, använda det vi hade och göra det vi gillade mest.

Nedan finner du bilder av vårt team. Good people som vi säger på Hillbillies.